sq

Rreth nesh

ebc.alRreth nesh

“Ne ofrojmë shërbime të rëndësishme transformuese dhe inovacione që sjellin eksperiencën tonë dhe njohuritë e industrisë”

Përvoja jonë e zgjeruar na lejon të mbulojmë të gjithë gamën e shërbimeve dhe produkteve për sektorin e energjisë.

Perse te na zgjidhni?

EBC do të jetë fokusi juaj qendror, e aftë të ofrojë zgjidhje të përshtatshme.

  • Ekspertizë
    Kemi përvojë shumë të madhe në fushën e sektorit të energjisë, naftës, gazit dhe mjedisit në Shqipëri dhe Kosovë.
  • Përvoja ndërkombëtare
    Konsulentët tanë kanë më shumë se 15 vjet prezencë si këshilltarë të energjisë dhe naftës dhe mjedisit që punojnë për kompanitë kombëtare dhe ndërkombëtare.
  • One Stop Shop
    Ekipi ynë është në gjendje të ofrojë shërbime të plota në sektorin e energjisë.

Vlerat tona

KLIENTET TANE PRESTIGJIOZE