sq

Menaxhim i ri i EBC

ebc.alUncategorized @sqMenaxhim i ri i EBC
17 February 2017

Energy Business Consulting njofton se Z. Alban Spahiu, duke filluar nga 17.02.2017, është pronari i ri dhe Administrator i kompanisë. Z. Spahiu ka një eksperiencë të gjatë në sektorin bankar dhe pritet të zgjerojë shërbimet e EBC dhe të bëjë kompanine më te madhe dhe më fitimprurese.