sq

Projektet tona

Jemi krenare te prezantojme

Klientet tane prestigjioze

Kenaqesia e klienteve tane eshte sfida ditore e ekipit te EBC.

Enti Rregullator i Energjise i ka akorduar EBC nje kontrate te rendesishme per sherbime konsulence ne fushen e medias.

ERE

EBC i ka ofruar ERE-s nje sherbim te rendesishem lidhur me sherbimet e konsulences ne fushen e medias.

EBC organizoi ne Shkurt 2017 nje seminar per cmimet e energjise elektrike per Dhomen e Tregtise ne Durres.

Dhoma e Tregtise Durres

EBC realizoi nje prezantim te detajuar mbi cmimet e energjise elektrike.

EBC nenshkroi nje marreveshje me kompanine Solar Green Energy (SGE) per ofrimin e sherbimeve te konsulences lidhur me ndertimin e mundshem e nje parku fotovoltaik ne Shqiperi.

Solar Green Energy

Sherbimet e ofruara nga EBC u bazuan kryesisht ne kuadrin rregullator, fiskal dhe ligjor lidhur me investimet ne parqet fotovoltaike ne Shqiperi.

EBC eshte kontraktuar per te dorezuar nje Studim Tregut Karburanteve ne Shqiperi.

ESO Albania

Studimi perfshinte nje analize te plote te gjithe aspekteve te sektorit te karburanteve, e cila i sherbeu kompanise per te zgjeruar aktivitetet e saj te tregtimit ne Shqiperi.

NDONJE PYETJE?

Kerko nje konsulence falas

Ekipi jone i psecializuar eshte gati tí pergjigjet cdo pyetje tuajen dhe t’ju ofroje nje zgjidhje te pershtatshme per nevojat tuaja.

Deshiroj te diskutoj: